Aurora Botnia Laiva : 1yfjkmh14s E8m

Wasalinen uuden aluksen Aurora Botnian kölinlasku tapahtuu tänään. Vaasan ja Uumajan välisessä laivaliikenteessä on vuosikymmenten mittaan ollut useita toimijoita.


Rauman Telakan Aurora Botnia Myohastyy Lisaa Luovutus Siirtynyt Jo Toukokuulta Heinakuulle Laivateollisuus Turun Sanomat

Viking Linelle Kiinassa rakennettavan Viking Gloryn on tarkoitus aloittaa matkat ensi vuonna.

Aurora botnia laiva. Wasalinen toimitusjohtaja Peter Ståhlberg kertoo että tänään Raumalla tapahtuva kölinlasku on hyvin perinteikäs ja tärkeä tapahtuma. Aurora Botnian on määrä valmistua ensi vuonna. Aurora Ammolite Calgary Alberta.

Each piece handcrafted by local artisans. Tämä video kertoo lyhyesti MS Aurora Botniasta joka tulee Vaasa-Uumaja linjalle. MS Assalama IMO 6712631 oli espanjalaisen Naviera Armas SA.

Alus suunnitellaan ympäristöystävälliseksi ja koneet käyttävät. Siihen mahtuu 800 matkustajaa ja sen kuljetuskapasiteetti on 1500 kaistametriä autoille ja rahdille. Ympäristö ja liikenne Julkaistu 24082021 1641 Aurora Botnia on jo lähtenyt Raumalta kohti VaasaaLaivan kulkua voi seurata MarineTrafficissa Merenkurkun uusi laiva Aurora Botnia on lähtenyt Raumalta kohti Vaasaa.

Danfossin Vaasan-tehtaalla suunniteltuja ja valmistettuja kotimaisia uusimman sukupolven taajuusmuuttajia käytetään laivan potkureita ohjaavissa järjestelmissä sekä laivan ilmanvaihdon jäähdytyksen ja pumppaamisen. MS Aurora Botnia on laivayhtiö Wasalinen käyttöön vuonna 2021 tuleva ropax-matkustajalaiva. Vaasa-Uumaja-välillä liikennöivä alus saapuu Vaasan satamaan Rauman telakalta noin kello 12.

Aurora Botnia ei ole ainoa uusi laiva jonka on määrä saapua ensi vuonna Suomen vesille. Welcome to visit the new ferry Aurora Botnia a unique solution in the ferry showroom The ferry commissioned by Kvarken Link is a modern ship with 2 cargo decks. Aurora Botnia on ensimmäinen uusi alus joka on.

Aurora Botnia -aluksen omistaa Vaasan kaupungin ja Uumajan kunnan yhteinen Kvarken Link Oy. Alus oli rakennettu vuonna 1967 Wärtsilän Helsingin telakalla Suomessa. 3339 likes 11 talking about this.

Laivan matkustajakapasiteetti oli 1 042 ja matkustajille oli yhteensä 198. Sen pääkoneet toimivat sekä nesteytetyllä maakaasulla LNG että biokaasulla LBG ja aluksen hiilidioksidipäästöt laskevat huomattavasti Merenkurkussa nyt liikennöivään alukseen verrattuna. Merenkurkun uusi laiva Aurora Botnia on viimein valmistunut.

Betrieben werden soll die Fähre von der Reederei Wasaline im Bottnischen Meerbusen zwischen Vaasa in. LNG eli nesteytetty maakaasu on Aurora Botnian ensisijainen polttoaine. Die Aurora Botnia ist eine im Bau befindliche Ro-Pax-Fähre von Kvarken Link.

Renown for the finest collection of ammolite. Se lähti Rauman telakalta tiistaina aamutuimaan mutta saapuminen Vaasaan tapahtuu telakan mukaan keskiviikon puolella. Kyseessä on laivanrakennuksessa merkittävä virstanpylväs sillä laivan muoto alkaa jo näkyä.

Wasalinen uudessa Vaasa-Uumaja-reitillä kulkevassa Aurora Botnia -matkustaja-autolautassa käytetään Danfossin taajuusmuuttajatekniikkaa lähes kaikkialla. Nyt asialla ovat Vaasan ja Uumajan kaupungit. Rauma Marine Constructions rakentaa Wasalinen Aurora Botnia matkustaja-autolauttaa Rauman telakalla.

It will accommodate around 800 passengers and has a cargo capacity of 1500 lane meters for trucks and cars. Aurora Botnia on maailman ensimmäinen matkustaja-autolautta joka tulee täyttämään Clean Design -luokkamerkin kriteerit. Laivan saapumista satamaan voi seurata kaksikielisessä lähetyksessä kello 1145 alkaen.

Rauma Marine Constructionsin telakalla Raumalla rakennettevan aluksen piti aloittaa liikennöinti Merenkurkussa Vaasan ja Uumajan välillä alun perin jo vappuna 2021 mutta myöhemmin ajankohdaksi ilmoitettiin juhannusviikko 2021. Laivayhtiössä uskotaan että uusi laiva tulee olemaan esikuva tulevaisuuden laivoille. Sekä Vaasa että Uumaja omistavat 50 prosenttia Ab Kvarken Link Oystä joka toimii emoyhtiönä Wasalinen taustalla.

Myös Tallinkin uuden MySTAR -aluksen arvioidaan valmistuvan ensi vuoden loppuun mennessä. Tämä on vanha traditio. Timelapse aikavälillä helmikuu - kesäkuu 2020.

A true mine-to-market ammolite company. Kvarken Linkin tilaama matkustajalautta on moderni alus jossa on kaksi rahtikantta. TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUTEEN AURORA BOTNIA MATKUSTAJALAIVAAN.

Kesäkuussa kuitenkin ilmoitettiin liikennöimisen. Merenkurkun liikenteessä aloittava laiva on nyt virallisesti nimeltään Aurora Botnia ja se laitetaaan reitilleen vielä tämän viikon aikana. Laivaa vastaanottamaan satamaan saapuu muun muassa Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson sekä Merenkurkun neuvoston puheenjohtaja Joakim Strand.


Wasaline Wasaline Fi 님 트위터


Aurora Botnia Kvarkenradet


Dpiwk5agxbyknm


1yfjkmh14s E8m


Uudessa Aurora Botnia Laivassa Kaytetaan Danfossin Taajuusmuuntajia Laiva Liikkuu Satamassa Pelkalla Akkuenergialla Ilkka Pohjalainen


Wasalinen Uusi Laiva On Aurora Botnia


A Floating Test Lab Wartsila Smart Technology Hub


M S Aurora Botnia Youtube


Wasalinen Uusi Laiva On Aurora Botnia


Rauman Telakka Sai Wasalinen Matkustaja Autolautan Valmiiksi Korona Ja Loppuviimeistely Viivyttivat Satakunta Satakunnan Kansa


Aurora Botnia Wasaline


7tcyakytw6ajum


Wasalinen Uuden Aluksen Luovutus Siirtyy Kesakuulle Pandemia Hidastanut Aurora Botnian Paalaitetoimituksia Talous Maaseudun Tulevaisuus


Aurora Botnia Wasaline Youtube


9w5ddijtbvwmsm


Wasalinen Uusi Laiva Aurora Botnia Aloittaa Liikennoinnin 28 8 2021 Sokoshotels Fi


Dpxcjfrwqsoazm


Pikcuz3ldemj1m


Wasaline Can Now Simulate The Trip Of Aurora Botnia Shippax

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here