Miralem Pjanic Kimdir / Miralem Pjanic Vikipedi

Beşiktaş Barcelonadan ayrılmak isteyen Miralem Pjanic için teklifini yaptı. 2015 yılında Dünyanın en iyi 100 futbolcusu listesinde 55.


Miralem Pjanic Vikipedi

Miralem Pjanic 2 Nisan 1990da Bosna Hersekin Tuzla kentinden doğan Bosna Hersek ve oynadığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.

Miralem pjanic kimdir. Pjanic golleri ve kulüp kariyeri. İyi seyirlermiralem pjanic skills miral. Dakikasında kullandığı penaltıyı gole çevirerek kaydederken takımı maçı 2-1 kaybetti.

Miralem Pjanic kimdir kaç yaşında nereli. Lyonda patlama icra eden Roma ve Juventusta zirveye çıkan ve geçen sürem Barcelonaya geçirme olan Pjanicin kariyeri ile ilgili detaylar haberimizde. İşte Pjanic hakkında bazı bilgiler.

Sorusu spor gündemini takip edenler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Yıldız futbolcu kısa bir sürede sergilediği güçle Serie Anın en iyi orta saha oyuncularından biri oldu. Dünyaca ünlü orta saha oyuncusu 1 yıl Beşiktaşta kiralık olarak forma giyecek.

Miralem Pjanic hangi takımda oynadı. Miralem Pjanicı Beşiktaş kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah beyazlı ekip 31 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti.

Miralem Pjanic 2 Nisan 1990 tarihinde doğdu. Sırada yer alan Miralem Pjanic kariyerinde Roma Juventus ve Barcelona gibi dev takımlarda oynadı. Birinci transferini 2004 yılında yapan yıldız orta saha 2004 yılında Schifflange 95ten Fransız takımı Metzin altyapısına katıldı.

Peki Miralem Pjanic kimdir ve kaç yaşlarında. Frikikleriyle efsane olan Lyonlu Juninho Pernambucano kendisinden sonra gördüğü en iyi frikikçinin Pjanic olduğunu açıklamıştı. Peki Miralem Pjanic kimdir kaç yaşında nereli.

Miralem Pjanić Sırp-Hırvatça telaffuz. İlk olarak Lüksembugun Schifflange takımının altyapısında forma giyen Pjanic 2004te Fransa Ligue 1 ekiplerinden Metze transfer oldu. Orta saha pozisyonunda oynayan oyuncu Barcelonadan kiralık olarak Süper Lig takımlarından Beşiktaşta forma giymektedir.

Dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic için harekete geçen yönetim Barcelona ile anlaştı ve Boşnak futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı. Pjanic golleri ve kulü. Pjanic Metzdeki ilk profesyonel golünü.

Orta saha pozisyonunda oynayan oyuncuSerie A kulüplerinden Juventusta. Barcelona Pjanic transferini açıkladı. Bosna Hersekli olan ve Lüksemburg pasaportu da bulunan Pjanic ilk transferini 2004 yılında yaptı.

Beşiktaş son dakika transfer bombasını patlattı ve Boşnak yıldız Miralem Pjanici kadrosuna kattığını duyurdu. Miralem Pjanic 2 Nisan 1990 yılında Zvornikte dünyaya geldi. Yıldız orta saha 2004 yılında Schifflange 95ten Fransız ekibi Metzin altyapısına katıldı.

Beşiktaşın Barcelonadan kadrosuna kattığı Miralem Pjanici tanıtan videoyu sizler için derledim. MİRALEM PJANİC KİMDİR. Beşiktaş son dakika transfer bombasını patlattı ve Boşnak yıldız Miralem Pjanici kadrosunaDevamı için tıklayınız Kaynak.

2 Nisan 1990 tarihinde Zvornikte dünyaya gelen Miralem Pjanic Bosna Herseklidir vr Lüksemburg pasaportu da bulunmaktadır. Lyonun vazgeçilmezleri arasında yer alan Pjanic burada 3 sezon geçirdi. MIRALEM PJANIC KİMDİR.

Miralem Pjanic Boşnak ça. 2 Nisan 1990 Boşnak futbolcudur. 15 Aralık 2007de Sochaux maçının 88.

Miralem Pjanic 2 Nisan 1990da Bosna Hersekin Tuzla kentinde dünyaya geldi. Bu takımın altyapısında başarılı performansıyla dikkat çeken Boşnak orta saha 2007 yılında A takıma yükseldi. Miralem Pjanic Kimdir.

2 Nisan 1990 tarihinde Zvornikte dünyaya gelen Miralem Pjanic Bosna Herseklidir vr Lüksemburg pasaportu da bulunmaktadır. UEFA kadrolarının bildirileceği son günde flaş bir isim Türkiyeye gelmek için hazırlık içerisinde. İşte Beşiktaşın yeni transferi Miralem Pjanicin hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

Miralem Pjanic kimdir kaç yaşında. Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı ve Barcelonanın Boşnak yıldızı Miralem Pjanici kadrosuna kattı. 121 maçta 16 gol 21 asistle skora katkı yapan Boşnak oyuncu Ağustos 2011de Serie A ekibi Romaya transfer oldu.

Miralem Pjanic nereli hangi takımlarda oynadı. Beşiktaş UEFAya kadroların verileceği son gün müthiş bir operasyona imza attı. Kara Kartalın dünyaca ünlü orta saha oyuncusunu kadrosuna katması taraftarları da.

İspanyanın Barcelona Kulübü İtalya temsilcisi Juventusta forma giyen 30 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Miralem Pjanici transfer.


Ahsjct03mlflcm


Rwyldfgf9zhltm


Svi2j19slpkpvm


Miralem Pjanic Kimdir


Ar1n1pl6vi8knm


D9cujvhhmjt6hm


Miralem Pjanic Vikipedi


Hwkhlnfmw0otmm


2rocosmmjgui4m


Xoceckglkkhoom


Ahsjct03mlflcm


Pjanic Kimdir Barcelona Ya Transfer Olan Miralem Pjanic Kac Yasinda Nereli Hangi Takimlarda Oynadi Son Dakika Spor Haberleri


Miralem Pjanic Kimdir Yeni Takimi Belli Oldu


Miralem Pjanic Oyuncu Profili 21 22 Transfermarkt


Vuopy91g7kgahm


Ahsjct03mlflcm


Miralem Pjanic Oyuncu Profili 21 22 Transfermarkt


9xmgrb1tgyzstm


Gaovfkkx3yjljm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here